fredag 13 augusti 2010

Nyheter..

Under slutet av våren/början på sommaren har vi varit jättedåliga på att lägga upp nyheter på hemsidan. Vi har helt enkelt haft fullt upp med att försöka uppdatera lager och framförallt packa och organisera allt som kommit hem. Eftersom det kommer i stora förpackningar och ska packas om efter antal så tar det ibland en stund från att det når oss till att det går att lägga ut på hemsidan.
Hur som helst så ska det absolut inte vara så dåligt med nyheter som det då var och vi kommer nu jobba stenhårt för att det inte ska inträffa igen.
Under de senaste tre veckorna har vi lagt in över 100 nyheter på hemsidan.
De sista las in idag.
Under "Dekoration" finns tygfjärilar och tygblommor som med lite kreativitet kan användas i smycketillverkning men också är väldigt snygga att använda vid papperspyssel!
För att kompensera er så har vi nu en rabattkod som ger 10% rabatt tom torsdag den 19/8. Dessutom får alla som handlar för över 300:- en förvaringsask! (gäller efter dragen rabatt)
Rabattkoden är: nyhet (med bara små bokstäver)

VIKTIGT angående rabattkoder, se till att det står under meddelanderutan att rabattvärdet är 10%. Om det inte står där så gå tillbaka och skriv in på nytt. Koden kan försvinna om man går tillbaka in i butiken efter att ha skrivit in den.
För att rabatten ska gälla måste man se till att den dras innan ordern skickas!

Ha en trevlig helg och vi lovar att hos Pearlized kommer hösten vara fylld med nyheter :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar